Nieuws

Onderhoudswerken in Boerenkrijglaan

Op dit moment vinden er werken plaats in Boerenkrijglaan en Drogebroodstraat, twee toegangswegen richting domein Teunenberg. De werken zijn vandaag 8 mei gestart en zullen wellicht een drietal weken duren. De wegen zijn afgesloten voor doorgaand verkeer, plaatselijk verkeer mag wel door.

meer

Schrijf je in voor Les Misérables en Red Star Line

Enkele weken geleden organiseerden we een peiling met de vraag wie interesse heeft om onder andere mee te gaan naar les Misérables en Red Star Line. Voor beide musicals bleek er voldoende interesse te zijn om in groep hier naartoe te gaan. Les Misérables: 28 oktober 2023 Op zaterdagavond 28 oktober 2023 willen we tickets…

meer

Eindelijk… we zingen weer!

Het is eindelijke zover: na bijna anderhalf jaar stilzwijgen mogen wij opnieuw samen zingen. Vanaf dinsdag 7 september staan onze wekelijkse repetities dan ook weer op de agenda. De afgelopen 18 maanden keken we naar veel uit: elkaar knuffelen, elkaar zien, samen iets drinken, en in ons geval ook samen zingen. Vanaf september staan eindelijk…

meer

Groen licht voor cultuur

Op vrijdag 26 februari komt het overlegcomité opnieuw samen. Tijdens dit overleg zou ook cultuur hoog op de agenda staan. Eindelijk! Het culturele leven ligt intussen al even stil. Een concert meepikken, zelf op een podium staan  of de wekelijkse repetitie: de agenda blijft al een jaar leeg. De regering belooft intussen wekenlang dat ze…

meer

Geen repetitie op dinsdag 7 januari

De feestdagen zijn voorbij, het nieuwe jaar is gestart en we vliegen er dus binnenkort ook in met onze nieuwe repetitiereeks. Die gaat niet van start op dinsdag 7 januari, wel een weekje later. We kijken er alvast naar uit jullie allen terug te zien op dinsdag 14 januari om 20.00 uur. Tot dan!

meer

Amuzing lanceert nieuwe website

Onze leden kregen gisteren de première al in primeur, vandaag delen we het ook heel graag met jou: onze gloednieuwe website. Voortaan kan je op amuzing.be terecht om ons meest recente nieuws te lezen. In de kalender kan je perfect volgen waar we mee bezig zijn.

meer

Amuzing is fairtrade

De algemene vergadering van 19 januari werd afgesloten met een primeur voor de leden: Amuzing is voortaan een fair trade vereniging.

meer

Amuzing voortaan erkende Olense vereniging

Gisteren werd Amuzing door het bestuur van de Olense cultuurraad erkend als socio-culturele vereniging. Daardoor krijgt Amuzing de kans zich nog meer te profileren als Olense vereniging.

meer

Eerste Amuzing nodigt uit… een succes

Afgelopen zondag organiseerde Amuzing de allereerste Amuzing nodigt uit… Vrienden en familie van de koorleden kwamen langs om kennis te maken met het nieuwe koor. De reacties van het aanwezige publiek waren alvast veelbelovend.

meer

Koor&Stem maakt kennis met Amuzing

Vanavond kwamen twee medewerkers van Koor&Stem provincie Antwerpen langs om kennis te maken met Amuzing. Koor&Stem ondersteunt koren en hun zangers door het aanbieden van vele activiteiten en vormingen. Verspreid over heel Vlaanderen zijn meer dan 1000 koren aangesloten.

meer

Amuzing wordt nieuw koor in de Kempen

Dinsdag 16 januari verzamelen meer dan twintig zangers en zangeressen voor het eerst in het parochiecentrum van Noorderwijk. Dat wordt meteen de start van het nieuwe koor Amuzing.

meer