Schrijf je in voor Les Misérables en Red Star Line

Enkele weken geleden organiseerden we een peiling met de vraag wie interesse heeft om onder andere mee te gaan naar les Misérables en Red Star Line. Voor beide musicals bleek er voldoende interesse te zijn om in groep hier naartoe te gaan.

Les Misérables: 28 oktober 2023

Op zaterdagavond 28 oktober 2023 willen we tickets boeken voor Les Misérables in Antwerpen. Het ticket kost maximaal 74,95 euro per persoon. Wanneer er meer dan 20 personen inschrijven, krijgen we een groepskorting.

De voorstelling gaat door in Antwerpen en start om 20.00 uur.

Red Star Line: 6 januari 2024

Op zaterdagavond 6 januari 2024 willen we tickets boeken voor Red Star Line in Puurs. Het ticket kost maximaal 77,95 euro per persoon. Ook hier kunnen we korting krijgen als er voldoende mensen meegaan.

De voorstelling gaat door in Puurs en start om 20.30 uur.

Inschrijven

Ga jij mee naar Les Misérables en/of Red Star Line? Reserveer dan via ons je ticket, ten laatste op woensdag 17 mei. Dan kunnen wij de tickets tijdig bestellen. Je tickets bestellen kan heel makkelijk via het formulier door hier te klikken.

Good to know

  • Je reservatie is pas definitief als we de betaling hebben ontvangen op ons rekeningnummer. Vergeet dus zeker niet het bedrag over te schrijven op BE94 3632 1616 1914.
  • De activiteit is niet beperkt tot leden van Amuzing: zijn er familieleden of vrienden die graag met je meegaan op deze dag? Dat kan. Schrijf hen dan ook mee in via het formulier.
  • Neem je deel en heb je een UiTPAS? Dan spaar je met deze activiteit een punt. Heb je recht op een bepaalde korting met je UiTPAS? Dan krijg je die ook voor deze activiteit.
  • Krijgen we voor een van beide voorstellingen een korting? Dan betalen we jou het verschil terug.