World Choir Games zkt. vrijwilligers

Misschien was jij erbij op 21 juni 2018. Het was de generale repetitie voor wat het allereerste concert zou worden van Amuzing. Een delegatie van Koor & Stem was toen aanwezig en vertelde ons in primeur dat de World Choir Games in 2020 naar Vlaanderen komen.

Wat zijn de World Choir Games?

De World Choir Games is een evenement voor koren dat tweejaarlijks ergens in de wereld wordt georganiseerd. Je kan het vergelijken met de Olympische spelen voor koren. Je kan deelnemen aan verschillende wedstrijden in verschillende disciplines. Behalve dat is het de bedoeling om zoveel mogelijk mensen waar dan ook in Vlaanderen te laten genieten en kennis te laten maken met koormuziek.

Doe jij ook mee?

Om de organisatie van de World Choir Games vlot te laten verlopen is men nog op zoek naar enkele honderden vrijwilligers. Zelfs wanneer je maar 1 dag kan meehelpen ben je meer dan welkom. Vanaf drie dagen mag je gratis naar de openings- of slotceremonie in Antwerpen.

Heb je zin om mee te helpen aan dit unieke evenement? Neem dan snel een kijkje op de officiële website van World Choir Games en meld je aan als vrijwilliger.

De World Choir Games vinden plaats van 5 tot en met 15 juli in Antwerpen en Gent.