Shop Amuzing er bovenop!

Recent deed Trooper een enquête rond de impact op werkingsmiddelen van verenigingen in coronatijden. Uit de antwoorden van meer dan 600 verenigingen, waaronder ook Amuzing, leren zij dat de inkomsten gemiddeld gehalveerd zijn in vergelijking met 2019.

Vermits de politiek nog niet direct uit haar kot lijkt te komen, start Trooper de actie ‘Shop je vereniging er bovenop’. September is het moment voor de kick-of: Troopverenigingen halen in het najaar immers 2x zoveel commissie-inkomsten binnen dan in het voorjaar.

Shop Amuzing er bovenop met 10 dikke kortingsbonnen: exclusief en onbeperkt

Torfs, ZEB, DreamLand, Collect&Go, ColliShop, Landal Greenparks, TakeAway, Foodbag, fonQ, Farmaline. Allemaal shops die Amuzing er weer bovenop helpen met dikke kortingsbonnen voor jullie die je nergens anders vindt en vette commissies voor Amuzing. Die dikke kortingsbonnen komen binnenkort toe, en zijn vanaf 1 september ook online beschikbaar. Via e-mail, Whatsapp, Messenger, Facebook kunnen ze makkelijk verspreid worden.

Om helemaal te knallen: Cornet schenkt 10.000 euro aan de verenigingen in september. Santé!

Hoe maken we kans op een deel van die centen? Per bak Cornet die in de maand september via www.trooper.be/Amuzing gekocht wordt, schenkt Cornet Amuzing 5 euro! De vereniging die de meeste bakken verkoopt, krijgt ook nog eens een geweldige bierbaktafel en drie bakken Cornet cadeau.