Nieuwe corona-maatregelen tijdens repetitie

woman wearing face mask

Vorige week heeft het Overlegcomité nieuwe maatregelen bekend gemaakt om de coronapandemie in te dijken. Deze maatregelen werden intussen door Koor & Stem afgetoetst zodat ook de werking van koren hieraan kan aangepast worden. We lijsten het even voor je op.

Mondmaskers en afstand

Mondmasker en afstand houden zijn opnieuw een belangrijk iets. Concreet betekent dit dat je voor elke verplaatsing je mondmasker moet opzetten en afstand houden. Tijdens het zingen mag je mondmasker af, maar dit is geen verplichting. Voelt het comfortabeler om het aan te houden tijdens de ganse repetitie mag dit ook.

Evenementen

Bij evenementen vanaf 50 personen is een mondmasker en Covid Safe Ticket verplicht. Concreet betekent dit dat wij op zaterdag 11 december en dinsdag 14 december een Covid Safe Ticket moeten tonen tijdens onze optredens. Denk er tijdig aan om je CST in orde te brengen door dit aan te vragen of te installeren op je GSM. Heb je geen CST? Verwittig dan iemand van het bestuur zodat wij hiermee rekening kunnen houden.

Bijkomende maatregelen

Op dinsdag 23 november zal in de zone Neteland opnieuw een crisisoverleg plaatsvinden. Mogelijks worden hier bijkomende maatregelen genomen die ook een invloed hebben op onze werking. Uiteraard houden we je hiervan op de hoogte.