Nieuwe bank en bankbeheerder voor Amuzing

Na het vertrek van Lucien Van der Velde als penningmeester zijn we op zoek gegaan naar iemand die het financieel luik van Amuzing wilde opvolgen. Die nieuwe penningmeester hebben we gevonden in de persoon van Linda Thoen.

De introductie van de nieuwe penningmeester gaat meteen ook gepaard met enkele nieuwigheden.

Nieuw bankrekeningnummer

Amuzing is sinds kort overgestapt naar een nieuwe bank: ING. Zowel voor Linda als Steve was ING een makkelijkere optie. De kantoren zijn makkelijker bereikbaar en meer op elkaar afgestemd dan wat vandaag het geval is bij Argenta.

Het nieuwe bankrekeningnummer is BE44 3631 9407 8145 (BIC BBRUBEBB). Voorlopig blijft ook het oude nummer bestaan, maar van zodra mogelijk wordt dit nummer definitief afgesloten. Heb je het oude nummer opgeslagen in je online banktool? Vergeet het dan zeker niet te wijzigen.

Betaal via Payconiq

Vanaf nu introduceren we ook Payconiq. Deze app wordt al vaak gebruikt onder vrienden om elkaar terug te betalen. Voortaan kan je ook met Payconiq betalen bij Amuzing.

Met Payconiq kan je tijdens de repetitie snelle betalingen doen. Zo zou je meteen je lidgeld of deelname aan een extra activiteit kunnen betalen. Ook het betalen van je drinkgeld kan op die manier vereffend worden.

Meer info over Payconiq? Neem dan zeker eens een kijkje op www.payconiq.be.