Het lidgeld voor 2020-2021

De start van een nieuw werkjaar betekent ook opnieuw lidgeld betalen. Door de coronacrisis van de afgelopen periode pakken we dit, eenmalig, anders aan.

Het lidgeld bedraagt voor een gans werkjaar 60 euro. Door het uitbreken van de pandemie en het opschorten van de repetities vielen uiteraard ook enkele uitgaven weg. Daarom besloten we om je bijdrage van 2019-2020 te laten doorlopen tot eind dit jaar. Begin januari zal je dan een mail ontvangen om een bijdrage te betalen voor de periode van de rest van het werkjaar: die bijdrage zal 45 euro bedragen.

Wat betekent dit concreet?

  • Betaalde je de bijdrage van 2019-2020 volledig? Dan ben jij volledig in orde. Later dit jaar, of begin 2021 ontvang je een mail om je bijdrage van 45 euro voor het werkjaar 2020-2021 te betalen.
  • Betaalde je de bijdrage van 2019-2020 nog niet volledig? Dan kreeg je de vraag van Linda om dit even te bekijken en het nog openstaande bedrag over te maken aan ons. Om de volgende bijdrage te betalen van 45 euro ontvang je dan later een mailtje.
  • Ben je pas recent lid geworden? Dan vragen we je om een kwartaalbijdrage te doen van 15 euro.

Met de bijdrage van jouw lidgeld betalen we je verzekering, je partituren, de dirigent… Vanaf dit werkjaar betalen we hiermee ook de extra materialen die nodig zijn om coronaproof te werken en kan je ook mee repeteren in het Sint-Michielskoor van Oevel.