Enkele data om jouw agenda aan te passen

We repeteren eindelijk weer. Afgelopen dinsdag verzamelden we voor het eerst in lange tijd opnieuw in de kerk van Olen Centrum en repeteerden daar aan Song of the sea en California Dreamin’. Voor de afwezigen: vergeet dus zeker niet deze partituren mee te brengen volgende dinsdag.

repetitie dinsdag 15 februari

Op dinsdag 15 februari repeteren we opnieuw in de kerk. We starten om 20.00 uur en eindigen een tweetal uren later. Tijdens onze repetities werken we de volgende weken vooral aan een repertoire om het Oevels Sint-Michielskoor te ondersteunen tijdens het Aperifitiefconcert op pinkstermaandag. Vink deze feestdag dus al zeker af in je agenda, want we mogen opnieuw buiten komen.

volgende repetities

De repetitie van 22 februari gaat niet door. Zoals gezegd afgelopen week zijn er voor Karine heel wat schoolopdrachten verzet naar dit voorjaar. Eén van deze opdrachten vindt volgende week dinsdag plaats waardoor de repetitie wordt afgelast. Een weekje later, tijdens de krokusvakantie, repeteren we ook niet.

de coronaregels

Na de korte stop starten wij opnieuw met repeteren en dat met nieuwe regels. We wachten nog even de officiële communicatie af, maar het ziet er naar uit dat vanaf code oranje de regel rond mondmaskers tijdens repetities wegvallen. Dit zou betekenen dat je ook geen mondmasker meer moet dragen wanneer je je verplaatst.