Eindelijk… er mag weer wat meer!

Sinds 9 juni zijn er bijkomende versoepelingen: je mag meer mensen zien, je mag samen opnieuw dingen doen. Doch hebben we besloten om pas in september opnieuw te starten met repeteren: enerzijds omdat de vaccinatiegraad dan nog hoger zal liggen dan vandaag, anderzijds omdat we tijdens de zomermaanden sowieso een pauze inlassen. We starten dus opnieuw met repeteren op dinsdag 7 september. 

Dat wil echter niet zeggen dat we de volgende maanden niets zullen doen. Het afgelopen anderhalf jaar hebben velen van ons buiten vertoefd en leuke plekjes ontdekt in de buurt. Misschien wil je die ook wel delen met je koorgenoten. Wil jij een wandeling of fietstocht organiseren met koorleden, met ergens onderweg een hapje en/of drankje? Of wil je liever een gezellig terras doen? Strak plan!Gooi je vraag in de groep van Amuzing en wie weet vind je snel enkele mensen die met jou mee op pad willen.

Wandelen in Oosterlo

Op zondag 1 augustus organiseert Ria een wandeling in Oosterlo. Ze neemt je mee op pad langs de Nete en je ontdekt plekken die je wellicht nooit eerder had gezien. Na de wandeling is er tijd om samen te klinken op de zomer in De Netevallei. We drinken daar samen iets onder de op dat moment geldende COVID-maatregelen.

De wandeling langs De Nete is ongeveer 7,5 kilometer. Je voorziet best wandelschoenen (of ander stevig schoeisel).

We vertrekken om 14.00 uur aan het bruggetje over de Nete, Eindhoutseweg in Oosterlo. Je kan daar ter plekke parkeren of schuin tegenover op het Netevalliepark.

Inschrijvingsformulier

Schrijf je in via onderstaand formulier of bij Ria (0497 40 58 50).