Amuzing gaat uit: Kerstconcerten

In de maand december staan we met Amuzing zelf een aantal keer op het podium, maar enkele van onze leden staan in de maand december ook elders op het podium. Enkelen van hen stuurden een flyer door om reclame te maken.

15de Champagneconcert van het Gekko Koor

In Lichtaart organiseert het Gekko Koor voor de 15de keer zijn champagneconcerten. De concerten gaan door in OC Lichtaart op 15, 16, 17 en 18 december 2022. Bij Gekko Koor kan je behalve Ann ook enkele oud-leden herkennen op het podium.

Kerstconcert door het koor van de middelbare Michaëlschool

Op vrijdag 16 december en zaterdag 17 december organiseert het koor van de middelbare Michaëlschool zijn kerstconcert. Dit gaat door in de kerk Het goddelijk Kind in Turnhout. Vanaf 19.30 uur kan je Natalie hier aan het werk zien en horen.

Kerstconcert Herentalse Koren

Op zondag 18 december verzamelen enkele Herentalse koren in de Sint Jan de Doperkerk (Molekens) om daar gezamenlijk een kerstconcert te brengen. Steve staat hier op het podium samen met Vocaal Ensemble Markant. Daarnaast zal je ook hier, verspreid over de verschillende koren, enkele oud-leden herkennen van Amuzing.

Ben je binnenkort zelf deel van een evenement waarvoor je reclame wil maken bij de leden? Stuur dan je flyer of affiche door naar Steve via mail of WhatsApp en hij plaatst het mee mee op het ledenportaal.