Zing in uw kot met Koor & Stem

De coronacrisis heeft een enorme impact op de koorwereld. Repetities kunnen niet plaatsvinden, concerten werden geannuleerd. Echt samen zingen is iets dat we met z’n allen heel hard gaan missen de komende weken. Gelukkig zien we online al vele fijne initiatieven om dan toch virtueel even samen te zingen. Onder de hashtag #zinginuwkot zal ook Koor&Stem jullie geregeld van thuis uit aan het zingen zetten!

3 filmpjes per week

Verwacht je aan drie filmpjes per week op onze Facebookpagina. Op maandag richten we ons naar alle (koor)zangers met vocale tips en tricks, op woensdag trakteren we de kinderen op een leuk en uitdagend muzikaal filmpje en op vrijdag inspireren we dirigenten.  Mis het niet en volg de Facebookpagina van Koor&Stem of een van onze andere sociale media…

Doewapliedjes digitaal beschikbaar

Ook mooi meegenomen in tijden van corona: al onze Doewapliedjes zijn digitaal beschikbaar via onze webshop. Onder de noemer Doewap zingen we met leerlingen en leerkrachten op school. Aan de hand van attractief liedmateriaal, vormingen voor leerkrachten, schoolzangdagen, pedagogische studiedagen voor schoolteams en tal van andere initiatieven op maat voor scholen vormen we je school om tot een zingende school. 

bron: www.koorenstem.be