Laat ons klinken in 2021

Het jaar 2020 was stil: er gebeurde veel, vooral veel dingen die we niet hadden durven voorspellen. Vele plannen verdwenen in de koelkast. En niemand kan vandaag een voorspelling doen wanneer we opnieuw met z’n allen samen zullen repeteren. Maar dat neemt niet weg dat we plannen blijven maken, want één ding is zeker: the future will be amuzing.

Blokkeer je agenda

Wanneer onze repetities opnieuw starten, dat weten we nog niet. Maar achter de schermen is er al wel het een en ander in orde gebracht. Als de regels dermate streng blijven waarbij afstand moet bewaard worden en het lokaal voldoende groot moet zijn, kunnen we terecht in de kerk van Olen Centrum.

Intussen werden we ook geboekt voor een kerstoptreden eind dit jaar: Femma Sint Jozef Olen heeft ons, onder voorbehoud, geboekt voor een optreden tijdens hun ledenfeest. Blokkeer dus al zeker dinsdagavond 14 december in je agenda.

Maar wat tot dan?

Ook de volgende weken willen we proberen je leuke dingen te bieden. Er liggen al heel wat ideeën op tafel waar we de volgende dagen verder mee aan de slag gaan. Hou intranet en je mailbox dus zeker in de gaten. Niets is een verplichting, maar voor zij die er nood aan hebben willen we een verzetje aanbieden.